Iniciem l’any 2021 amb un nou projecte #JOVESINTECH  té per objectiu formar a joves en risc d’exclusió social majors de 14 anys, i les seves famílies en programació TIC, amb la participació de persones voluntàries a 3 Centres Educatius de Secundària de la província de Barcelona.  Posem en marxa aquest nou projecte amb el finançament del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

El mes de gener és un més de noves motivacions personals i col·lectives, i de nous propòsits d’any nou, és perfecte! Cerquem persones voluntàries que tinguin ganes de sumar-se a l’equip que acompanyarà el projecte #JOVESINTECH fins a l’estiu d’enguany.

Voleu ser persones voluntàries del projecte? Us compartim alguns dels requisits per entrar al procés de selecció de persones voluntàries

  • Compartir valors amb la nostra entitat i amb el projecte.
  • No tenir cap impediment legal per exercir un voluntariat amb persones menors d’edat.
  • Ganes, compromís i motivació per formar-se i exercir el voluntariat.
  • Tenir motivació i capacitat per expressar-se en català amb les persones joves participants al projecte i amb les seves famílies.

Accedeiu i llegiu  l’oferta de voluntariat complerta en el següent enllaç: OFERTA VOLUNTARIAT #JOVESINTECH

Si teniu dubtes o altres comentaris poseu-vos en contacte amb nosaltres als emails : lgranados@fundacionesplai.org (Laura) i idelpozo@fundacionesplai.org ( Ivonne),  amb la referència al títol de l’email » VOLUNTARIAT #JOVESINTECH»,

Us podeu inscriure a l’oferta de voluntariat, al següent formulari d’inscripció.

En els propers dies, tal i com rebem els vostres CVs, us contactarem per iniciar el procés de selecció, amb l’equip de l’Area Socioeducativa i d’e-inclusió de Fundación Esplai.

Finançat per:

 

 

¡SÍGUENOS!

Suscríbete a nuestro boletín

Política de confidencialidad(Obligatorio)
Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Somos Fundación Esplai

Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida somos una entidad sin ánimo de lucro que tiene como misión promover el empoderamiento ciudadano y su compromiso con la mejora de la sociedad, desde la perspectiva de los derechos, la inclusión y la transformación, y con una especial dedicación a la juventud. Todo ello mediante la intervención social comunitaria, la acción socioeducativa y la inclusión en el ámbito de las tecnologías de información y la comunicación, trabajando en red con el Tercer Sector y con el resto de agentes sociales.